Lanzarote all inclusive - 459 euro

All inclusive Lanzarote

Lanzarote is een eiland van enorme contrasten en biedt veel meer dan alleen vulkanen en lava velden. Je hoeft met een Lanzarote all inclusive dus niet binnen te blijven!

Het noorden van het eiland contrasteert volledig met het droge, vulkanische zuiden en bestaat uit zeer groene valleien – zoals De Vallei van de 1000 palmen. Ontdek het met Lanzarote all inclusive! Het meest oostelijke Canarische eiland Lanzarote bevat enkele bijzondere overblijfselen. Filosofen speculeerden eens dat het de overblijfselen zijn van het verloren continent Atlantis. In de pre-Spaanse tijd noemden Phoenicische handelaren Lanzarote het Paarse Eiland, omdat er een korstmos genaamd Ocrhilla overvloedig groeide. Orchilla werd gebruikt om paarse kleurstof te produceren.

Tip: Alles wat ontworpen is door Cesar Manrique is een must-see, zoals zijn huis in San Bartolome.

Tijdens de Middeleeuwen werd Lanzarote vaak één van de fortuinlijke eilanden genoemd, als gevolg van het prachtige klimaat: De temperatuur zakt zelden beneden 22 graden celsuils, zelfs in de wintermaanden. Vandaag de dag staat Lanzarote vooral bekend als het Vuureiland, als gevolg van ’s werelds langste vulkanische uitbarsting ooit, die duurde van 1730-1736. Ongeveer een derde van het eiland is nog steeds bedolven onder een laag van lava en bepaald tot op vandaag het landschap van Lanzarote. Ontdek het met een Lanzarote all inclusive!