Fuerteventura all inclusive

Fuerteventura
Fuerteventura is het op twee na grootste eiland van de beroemde Spaanse eilandengroep bekend als de Canarische eilanden, net buiten de noordelijke kust van Afrika. Fuerteventura wordt omzoomd door 210 kilometer van mooie stranden met wit zand en kristalhelder water en is gezegend met veel zon het hele jaar door.

Zoek de zon op met een Fuerteventura all inclusive vakantie

Het weer in Fuerteventura is prettig warm, waardoor je veel tijd kunt doorbrengen met duiken, windsurfen of andere buitenactiviteiten. Fuerteventura is de laatste decennia veranderd in één van de belangrijkste Spaanse toeristische plaatsen voor de watersport, zoals zeilen, waterskiën en zelfs vissen. Logisch ook: Er is een groot aantal stranden om te surfen: Corralejo, Gran Tarajal, Tarajalejo, Puerto del Rosario: Allemaal pittoreske en zeer prachtige plekken.

Fuerteventura all inclusive: cultuur

Het is de moeite waard de tijd te nemen voor de traditionele Canarische architectuur van de prachtige gebouwen, zoals bijvoorbeeld het Casa de los Coroneles. De luchthaven van Fuerteventura ligt op slechts vijf kilometer afstand van Puerto del Rosario dus neem zeker even de moeite om erheen te gaan. Aan de andere kant staat het Betancuria, gelegen in het centrum van Fuerteventura en vernoemd naar de Franse veroveraar Jean de Bethencourt. Volgens historici, waren het de rijke watervoorraden en vegetatie die de Guanche trok (de oorspronkelijke bewoners van de Canarische Eilanden). Enkele interessante sporen van deze beschaving zijn te zien in het archeologisch museum van de stad. Ontdek het met een Fuerteventura all inclusive!